Cele mai eficiente afrodisiace naturale şi beneficiile lor

 

Cele mai eficiente afrodisiace naturale şi beneficiile lor

 

            Există un număr considerabil de afrodisiace naturale care au efecte uimitoare pentru sexualitate. Iată o listă a afrodisiacelor cu cea mai mare eficienţă dovedită, în urma statisticilor şi a cercetărilor ştiinţifice:

 

Terapia cu gemoderivate: beneficii ale tratamentelor cu muguri şi mlădiţe

Terapia cu gemoderivate: beneficii ale tratamentelor cu muguri şi mlădiţe

 

            Terapia cu gemoderivate este o soluţie modernă şi naturală pentru numeroase afecţiuni ale organismului şi utilizează extracte obţinute din ţesuturile vegetale proaspăt culese. Acestea includ: amenţi, muguri, mlădiţe, rădicele, sevă, seminţe, scoarţa internă a rădăcinilor sau cea de pe tije. 

6 Motive să Consumi Antioxidanţi

Antioxidanţii se află în centrul studiilor ştiinţifice ca efect al beneficiilor multiple pentru sănătatea organismului. O mulţime de cercetări au evidenţiat deja eficienţa lor extraordinară în combaterea radicalilor liberi, substanţe toxice care atentează permenent la sănătatea celulelor corpului.

De ce să folosim cosmeticele Bio ?

 

Beneficiile cosmeticelor Bio

 cosmetice bio

  • Nu conţin substanţe nocive pentru sănătatea organismului.
  • Ingredientele din compoziţia acestora sunt naturale 100%.
  • Cosmeticele Bio sunt indicate şi benefice pentru orice tip de ten.
  • Pericolul de alergie sau iritaţii este egal cu zero; ele sunt recomadate chiar şi persoanelor cu tenul sensibil.
  • Deşi costurile lor sunt puţin mnai ridicate decât cele ale produselor convenţionale, raportul preţ-calitate este justificat, în totalitate.
  • Durabilitatea cosmeticelor Bio este mai mare decât a produselor convenţionale de make-up.
  • Se recomandă femeilor al căror trup trece prin diferite modificări (fluctuaţii ale greutăţii, sarcină), fără a prezenta riscuri pentru sănătate.

           

Cele mai utilizate cosmetice Bio şi avantajele lor

  1. Unt de corp Bio

Untul de corp Bio este preparat din substanţe 100% naturale care provin din fructe şi plante. Acesta are în compoziţia sa o sumedenie de vitamine, nutrienţi şi antioxidanţi naturali care pătrund în straturile profunde ale pielii, menţinând hidratarea şi sănătatea acesteia.

De ce să preferăm tratamentele naturiste

    În mod paradoxal, revoluţia tehnologică şi dezvoltarea continuă a tehnologiilor de ultimă generaţie au avut drept efect o reapropiere din ce ȋn ce mai puternică a oamenilor de natură, o ȋntoarcere la origini. Acest lucru se oglindeşte şi ȋn utilizarea tot mai frecventă a tratamentelor naturiste, ȋn defavoarea medicamentelor de sinteză.

 

 

5 Articol(e)