Crème de corp

Tabel Lista

Seteaza descrescator

4 Articol(e)

 • Crema Cu Amigdalina - Migdalin 75Ml Aquanano

  Crema Cu Amigdalina - Migdalin 75Ml Aquanano

  Amigdalina (vitamina B17 ) produce moartea celuleror canceroase si nu are niciun efect negativ asupra celulelor normale.
  56,92 lei
 • Psoriazis Crema ( Psoriaflora) 28.35G Boericke & Tafel

  Psoriazis Crema ( Psoriaflora) 28.35G Boericke & Tafel

  AVANTAJE:

  • Continutul include 10% Berberis aquifolium.
  • Usor de aplicat si pastrat datorita flaconului sub forma de tub.
  63,89 lei
 • CREMA CORP 250ml VIVA NATURA

  CREMA CORP 250ml VIVA NATURA

  Crema de corp cu ulei de portocale și unt de shea are efect emolient Nutritiv şi hidratant Răsfaţă întregul trup prin acțiunea sa de revigorare Confera pielii un aspect sănătos și foarte atrăgător
  19,34 lei
 • Crema Corp Anti-Aging Dead Sea 200Ml Cosmetic Plant

  Crema Corp Anti-Aging Dead Sea 200Ml Cosmetic Plant

  Marea Moartă este renumită pentru efectele terapeutice ale mineralelor din compoziţia ei. Datorită celor 21 de minerale ce se găsesc în componența sării de la Marea Moartă, crema pentru corp asigură protecție și rezistență împotriva deshidratării, stimulând în același timp circulația sanguină și intensificând abilitatea pielii de a-şi menţine hidratarea. Formula cremei este îmbogățită cu vitaminele A, E și B5, precum și cu uleiuri vegetale naturale de măsline, sâmburi de struguri și germeni de grâu. Complexul de vitamine intensifică elasticitatea pielii, previne îmbătrânirea prematură a acesteia, stimulând și accelerând regenerarea celulară. Uleiurile vegetale au proprietăți emoliente, hidratante și hrănitoare. Extractul algei marine Porphyridium Cruentum şi acidul hialuronic prezente în compoziţia cremei au un puternic efect de întindere a pielii, reducând pierderile de apă din epidermă şi îmbunătăţind microrelieful pielii.
  26,66 lei

Tabel Lista

Seteaza descrescator

4 Articol(e)

Crème de corp Naturale si Bio