Lapte corp

Tabel Lista

Seteaza descrescator

5 Articol(e)

 • Lapte Corp Argan 200Ml Cosmetic Plant

  Lapte Corp Argan 200Ml Cosmetic Plant

  Prin formula specială cu absorbţie rapidă fără a lăsa urme grase, laptele de corp hidratant cu ulei de argan bio si extract bio de aloe vera asigură pielii îngrijirea necesară zi de zi. Asocierea uleiurilor vegetale (ulei de argan BIO, ulei de măsline, ulei de floarea soarelui) cu extract BIO de aloe vera consolidează bariera naturală a pielii, iar vitamina E blochează formarea radicalilor liberi resposabili de îmbătrânirea prematură. Prin folosire regulată, pielea îşi va redobândi elasticitatea, fermitatea și catifelarea.
  33,32 lei
 • Crema Corp Cu Lapte Si Miere 200Ml Cosmetic Plant

  Crema Corp Cu Lapte Si Miere 200Ml Cosmetic Plant

  Cu un conţinut de ingrediente naturale de 93%, crema de corp cu lapte şi miere este bogată în componente emoliente și nutritive, lăsând pielea netedă şi catifelată. Mierea, umectant natural cu acțiune antiinflamatoare și antioxidantă, are un puternic efect de vitaminizare, iar proteinele hidrolizate din lapte cresc capacitatea pielii de a-şi menţine hidratarea naturală, protejând-o împotriva deshidratării.
  32,13 lei
 • Crema Corp Cu Lavanda 200Ml Cosmetic Plant

  Crema Corp Cu Lavanda 200Ml Cosmetic Plant

  Conținutul de ingrediente naturale de 94%, crema corp cu ulei de lavandă ajută la calmarea şi hidratarea eficientă a pielii. Datorită uleiului esențial de lavandă, cunoscut pentru proprietățile sale aromaterapeutice, crema contribuie atât la regenerarea și calmarea pielii, cât şi la relaxarea organismului. Vitamina E netezește și catifelează pielea, prevenind îmbătrânirea prematură a acesteia.
  32,13 lei
 • Crema Corp Cu Ulei De Masline 200Ml Cosmetic Plant

  Crema Corp Cu Ulei De Masline 200Ml Cosmetic Plant

  Cu un conţinut de ingrediente naturale de 93% şi o textură lejeră, crema de corp cu ulei de măsline bio hrăneşte şi hidratează eficent pielea, lăsând-o netedă şi catifelată. Calmant și hidratant, uleiul de măsline bio este deosebit de hrănitor datorită acizilor grași esențiali și vitaminei E din compoziţie. Extractul de gălbenele are proprietăţi hidratante, reepitelizante, cicatrizante și antiinflamatoare.
  32,13 lei
 • Crema Corp Cu Ulei De Migdale Dulci 200Ml Cosmetic Plant

  Crema Corp Cu Ulei De Migdale Dulci 200Ml Cosmetic Plant

  Cu un conținut de ingrediente naturale de 93%, crema corp cu ulei de migdale dulci conferă pielii fineţe şi o strălucire mătăsoasă. Uleiul de migdale dulci este bogat în fitosteroli şi aminoacizi, contribuind la protejarea, restructurarea și hidratarea pielii. Extractul de magnolie are proprietăți antiiritante, antiinflamatoare și antioxidante, neutralizând radicalii liberi ce duc la îmbătrânirea prematură a pielii.
  32,13 lei

Tabel Lista

Seteaza descrescator

5 Articol(e)

Lapte corp - Naturale si Bio