Periute de dinti

Tabel Lista

Seteaza descrescator

3 Articol(e)

 • Periuță De Dinți Nano Aur Faith in Nature

  Periuță De Dinți Nano Aur Faith in Nature

  Periuța de dinţi cu nano particule de aur elimină 99,9% din bacteriile aflate pe periuța de dinți. Acest lucru îmbunătățește sănătatea orală și sistemică prin oprirea reintroducerii bacteriilor dăunătoare în gură și corp. Folosirea perilor de tip ață dentară oferă o performanță de curățare superioară nemaivăzută până acum, prin utilizarea perilor unici de construcție dublă.

  15,89 lei
 • Periuță De Dinți Nano Argint Faith in Nature

  Periuță De Dinți Nano Argint Faith in Nature

  Materialul perilor conține particule microscopice (nano) de argint care sunt încorporate în peri. Activitatea antibacteriană a argintului este mult îmbunătățită prin reducerea dimensiunii particulelor de argint în raport cu suprafața de peri. Studiile Microbiologice arată că efectul este de a reduce sarcina bacteriană la următoarea periere și a reduce astfel contaminarea încrucișată și re-infectarea, adică perii sunt mai curați.

  15,89 lei
 • Periuță De Dinți Nano Cărbune Faith in Nature

  Periuță De Dinți Nano Cărbune Faith in Nature

  Periuța de dinți elimină 99,9% din bacteriile aflate pe periuța de dinți, prin tehnologia nano cu cărbune. Acest lucru îmbunătățește sănătatea orală și sistemică prin oprirea reintroducerii bacteriilor dăunătoare în gură și corp.

  15,89 lei

Tabel Lista

Seteaza descrescator

3 Articol(e)

Cosmetice Bio si Naturale - Periute de Dinti