Gel igiena

Tabel Lista

Seteaza descrescator

3 Articol(e)

 • Micelar Intimate Care Gel pentru igiena intima cu apa de Trandafir si Acid Lactic 300ml

  Micelar Intimate Care Gel pentru igiena intima cu apa de Trandafir si Acid Lactic 300ml

  Gelul conține Apa de trandafir care are efecte calmante, hidratante și antiseptice, precum și proprietăți de tonifiere. Combinatia dintre proprietatile calmante ale apei de trandafir si ingredientele active ale Acidului Lactic, scade semnificativ riscul de infectii sau iritatii, ajuta la regenerarea celulelor epidermei si mentine PH-ul fiziologic al zonei intime. Formula inovatoare îmbogățită cu miceliuri purificatoare și acid lactic are un efect pozitiv asupra microflorei benefice a zonelor intime, susține menținerea echilibrului fiziologic și consolidează sistemul natural de protecție.
  20,53 lei
 • Micelar Intimate Care Gel Micelar pentru igiena intima cu Aloe si Acid Lactic 300ml

  Micelar Intimate Care Gel Micelar pentru igiena intima cu Aloe si Acid Lactic 300ml

  Gelul conține suc de Aloe Vera, care este o sursă bogată de ingrediente valoroase de hidratare, calmare, regenerare si revigorare. Combinatia dintre proprietatile calmante ale sucului de Aloe Vera si ingredientele active ale Acidului Lactic, scade semnificativ riscul de infectii sau iritatii, ajuta la regenerarea celulelor epidermei si mentine PH-ul fiziologic al zonei intime. Formula inovatoare îmbogățită cu miceliuri purificatoare și acid lactic are un efect pozitiv asupra microflorei benefice a zonelor intime, susține menținerea echilibrului fiziologic și consolidează sistemul natural de protecție.
  20,53 lei
 • Micelar Intimate Care Gel Micelar pentru igiena intima cu D-Panthenol si Acid Lactic 300ml

  Micelar Intimate Care Gel Micelar pentru igiena intima cu D-Panthenol si Acid Lactic 300ml

  Gelul conține D-panthenol (pro-vitamina B5), care are efect calmant și hidratant, atenuează iritațiile minore și abraziunile mucoaselor și are proprietăți de regenerare și hidratare. Combinatia dintre proprietatile calmante ale D-panthenolului si ingredientele active ale Acidului Lactic, scade semnificativ riscul de infectii sau iritatii, ajuta la regenerarea celulelor epidermei si mentine PH-ul fiziologic al zonei intime. Formula inovatoare îmbogățită cu miceliuri purificatoare și acid lactic are un efect pozitiv asupra microflorei benefice a zonelor intime, susține menținerea echilibrului fiziologic și consolidează sistemul natural de protecție.
  20,53 lei

Tabel Lista

Seteaza descrescator

3 Articol(e)

Cosmetice Bio si Naturale -Gel Igiena