Politica de retur

FarmacieBio.ro va ofera dreptul de retur, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile!
Va rugam sa cititi cu atentie detaliile procesului de retur al produselor:
In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta, Consumatorul are dreptul de retragere din contractul incheiat la distanta, ce rezulta din transmiterea comenzii si emiterea facturii, in cel mult 14 zile calendaristice de la data la care intra in posesia fizica a produselor cu conditia sa notifice FarmacieBio.ro in scris, prin e-mail, la adresa vanzari@farmaciebio.ro. Notificarea trimisa in scris trebuie sa contina informatiile conform cu acest formular:

  1. Nume si prenume client 
  2. Adresa la care s-a livrat comanda
  3. Telefon de contact 
  4. Numarul comenzii 
  5. Data livrarii comenzii
  6. Numele si cantitatea produselor ce se solicita a fi returnate


FarmacieBio.ro va confirma primirea notificarii de retragere din contract prin telefon sau mail.
Conform cu art. 16, litera e, din Ordonanta de Urgenta 34/2014 se face exceptie de la dreptul de retragere din contract pentru furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Consumator.
Produsele vor fi returnate in ambalajul original, sigilate cu sigilul original al producatorului, impreuna cu toate documentele care l-au insotit si se va folosi aceeasi varianta de transport prin care au fost livrate. Costurile de retur vor fi suportate de Consumator.
Produsele vor fi returnate fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care Consumatorul a comunicat catre FarmacieBio.ro decizia sa de retragere din contract.
FarmacieBio.ro va returna banii in maxim 14 zile, dar nu inainte de data receptiei fizice a produselor returnate, iar suma include si costul livrarii initiale.
Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere din contract este aplicabil doar clientilor persoane fizice.
FarmacieBio.ro va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.