Swanson

Tabel Lista

Seteaza descrescator

12 Articol(e)

 • Multivitamina Century ??? 130 cpr. Vitaking

  Multivitamina Century – 130 cpr. Vitaking

  Complex de multivitamine și minerale cu fier.

  70,21 lei
 • Ghimbir 540mg ??? 100 cps. Vitaking

  Ghimbir 540mg – 100 cps. Vitaking

  Preparatele din ghimbir sunt utile în combaterea grețurilor și vărsăturilor în caz de rău de mișcare, de altitudine sau rău de mare. De asemenea, poate fi folosit pentru stimularea poftei de mâncare, în dispepsii, pentru combaterea meteorismului, dar și în debutul răcelilor sau gripei. În doze mici poate fi folosit cu prudență și pentru combaterea grețurilor la femei în primul trimestru de sarcină.

  45,87 lei
 • Vitamina B4 ( Acid folic) ??? 250 cps. Vitaking

  Vitamina B4 ( Acid folic) – 250 cps. Vitaking

  Carența acidului folic poate provoca anemia nutrițională macrocitică și este un factor de risc pentru unele malformatii congenitale (spina bifidă - coloana vertebrală deschisă la exterior). Lipsa de acid folic în perioada de început a sarcinii poate duce la anomalii fetale. Cea mai importantă sursă de acid folic este drojdia de bere.

  55,50 lei
 • Vitamina B3 (Niacin??) 100mg ??? 250 cpr. Vitaking

  Vitamina B3 (Niacină) 100mg – 250 cpr. Vitaking

  Niacina are o legătură directă cu starea de spirit și dispoziția, căci hormonii echilibrului psihic depind de acțiunea acestei vitamine. În consecință, urmările deficitului de niacină sunt depresiile, anxietatea și lipsa de încredere în forțele proprii. Nici o altă vitamină și nici o altă substanță nutritivă implicată în metabolism nu pătrunde atât de profund în zona limitrofă dintre trup și suflet. În aceasta constă unicitatea fascinantă a acestei vitamine.

  62,96 lei
 • Vitamina B6 (Piridoxin??) 20mg ??? 60 cps. Vitaking

  Vitamina B6 (Piridoxină) 20mg – 60 cps. Vitaking

  Pentru a preveni carența altor vitamine, vitamina B6 trebuie administrată în cantități egale cu vitamina B1 și B2. Aportul crescut de proteine și un efort fizic susținut și intens mărește considerabil necesarul de vitamina B6 în organism.

  52,47 lei
 • Acid Alfa Lipoic 100mg ??? 120 cps. Vitaking

  Acid Alfa Lipoic 100mg – 120 cps. Vitaking

  Neuroprotector, fiind foarte benefic în echilibrarea şi funcţionarea optimă a sistemului nervos, dar şi în ameliorarea polineuropatiei diabetice. (La persoanele cu diabet zaharat pot să apară tulburări ale sistemului nervos care determină diferite tipuri de tulburări senzoriale reprezentate de : senzaţii de furnicături, înţepături, senzaţii de arsură ale tălpilor şi picioarelor, tulburări de sensibilitate ale picioarelor şi senzaţii de amorţeală. Aceste tulburări afectează în special membrele inferioare, dar pot afecta şi unele părţi ale sistemului nervos autonom. Acidul alfa - lipoic poate contracara aceste efecte.) Îmbunătăţeşte funcţiile cerebrale, în special memoria.

  73,74 lei
 • Vitamina B3 (Niacinamid??) 500mg ??? 250 cps. Vitaking

  Vitamina B3 (Niacinamidă) 500mg – 250 cps. Vitaking

  Niacinamida este folosită la sinteza hormonilor sexuali, în tratamentul schizofreniei și al altor boli mintale. Ajută la îmbunătățirea memoriei. Administrată în dozaj mai mare se folosește pentru a curăța organismul de toxine organice și anumite insecticide.
  Activează metabolizarea hidraților de carbon, esențială pentru producerea insulinei ceea ce o face foarte eficientă pentru diabet.

  105,00 lei
 • Vitamina B7 (Biotin??) 5mg ??? 100 cps. Vitaking

  Vitamina B7 (Biotină) 5mg – 100 cps. Vitaking

  Biotina (vitamina B7) este denumită și vitamina memoriei. Este una din puținele vitamine, care trec în lichidul cefalorahidian și astfel este direct implicată în metabolismul chimic al creierului.

  43,60 lei
 • Vitamina B12 1000mcg ??? 60 cpr. masticabile Vitaking

  Vitamina B12 1000mcg – 60 cpr. masticabile Vitaking

  Organismele unor oameni asimilează prost vitamina B12 din tractul gastrointestinal, din diferite cauze: afecţiuni ale tractului intestinal (boala Crohn sau colita nespecifică ulceroasă), sindromul asimilării insuficiente şi alte tipuri de sensibilitate profundă la alimente, care provoacă inflamaţii ale intestinelor şi diaree cronic

  92,99 lei
 • Magneziu 200mg ??? 250 cps. Vitaking

  Magneziu 200mg – 250 cps. Vitaking

  Magneziul este al patrulea dintre cele mai abundente minerale din organism și este esențial pentru sănătate, fiind necesar pentru mai mult de 300 de reacții biochimice din corpul uman.

  66,47 lei
 • Yucca 500mg ??? 100 cps. Vitaking

  Yucca 500mg – 100 cps. Vitaking

  Conține o mulțime de enzime, care ajută la absorbția nutritivelor, stimulează digestia și reglează procesele de secreție. Este apreciat în special pentru conţinutul ridicat de saponine, substanţe care au un efect de curăţare a toxinelor din organismul uman.Yucca pe parcursul câtorva săptămâni este capabilă să întinerească organismul. Contribuie la echilibrul dintre starea fizică si cea psihică, în plus creşte rezistenţa organismului fată de boli, reduce nivelul colesterolului sangvin şi are rol protector împotriva stresului. Efectele sale antioxidante ajută la îndepărtarea radicalilor liberi.

  65,59 lei
 • R??d??cina Kudzu 500mg ??? 60 cps. Vitaking

  Rădăcina Kudzu 500mg – 60 cps. Vitaking

  Rădăcina kudzu conţine isoflavone, substanţe active care reduc dorul după nicotină şi alcool, ajută în detoxifierea organismului, fortifică eficient sistemul nervos ale persoanelor cu dependenţe.

  40,69 lei

Tabel Lista

Seteaza descrescator

12 Articol(e)