Leguminoase Bio

Leguminoase Bio

Tabel Lista

Seteaza descrescator

2 Articol(e)

Tabel Lista

Seteaza descrescator

2 Articol(e)

Leguminoase bio delicioase

Principiile active pe care le contine produsul Depress Forte au efecte antidepresive similare antidepresivelor triciclice, sedative, tonice ale sistemului nervos central, "limpezesc gandirea", iar, la nivel emotional, au un rol subtil si in cicatrizarea ranilor sufletesti.

Depress Forte este un supliment alimentar care ajuta la mentinerea echilibrului psiho-emotional. Cele 5 plante din compozitia acestui produs contribuie la instalarea unei stari generale de bine si sustin sanatatea sistemului nervos.

Roinita are efect de inviorare a psihicului, Sunatoarea induce stare de liniste si calm, Schinduful vitalizeaza organismul si mintea, Floarea-pasiunii reduce starea de neliniste, iar Valeriana potenteaza efectul Sunatorii, avand rol benefic si pentru inducerea mai rapida a somnului. Cantitatea echilibrata de Valeriana face ca acest produs sa fie potrivit si pentru persoanele care evita, in general, folosirea acesteia.

Efecte benefice ale produsului:
- sprijina echilibrul psiho-emotional;
- confera o stare generala de bine, calm si relaxare;
- contribuie la relaxare in starile de neliniste, nervozitate si stres;
- ajuta la inducerea mai rapida a unui somn natural, de buna calitate.

Depress Forte este recomandat in cazul urmatoarelor situatii:
- perioade de stres, anxietate, tulburari emotionale sau nervozitate;
- persoanelor care trec prin situatii traumatizante;
- ca adjuvant in depresii si tulburari afective de sezon;
- atacuri de panica.

Produsul "Depress Forte", apartinand portofoliului producatorului Rotta Natura si incadrat conform prospectului in categoriile Depresie, Stres, Anxietate, Suplimente si Extracte, Sistemul Nervos, face parte din oferta de produse naturiste a magazinului online Vitaplus.ro.

www.vitalplus.ro