Pudre Organice (Bio)

Tabel Lista

Seteaza descrescator

4 Articol(e)

 • Spirulina pulbere 200g ECO PURASANA

  Spirulina pulbere 200gr ECO PURASANA

  O dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante. Consumul zilnic recomandat nu trebuie să fie depășită. Acest superaliment nu este un substitut pentru o dietă echilibrată și variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

  63,00 lei
 • Iarba de Grau pulbere 200g ECO PURASANA

  Iarba de Grau pulbere 200gr ECO PURASANA

  Iarba de grâu este o sursă de fibre, proteine, vitamine, minerale și clorofilă. Vitamina E și C, contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ, iar acidul folic contribuie la funcționarea fiziologică normală

  54,81 lei
 • Moringa BIO 200g PURASANA

  Moringa BIO 200gr PURASANA

  Această plantă ce poate fi considerată un aliment complet, conține cantităti mari de proteine, toți cei opt aminoacizi esențiali, o gamă largă de vitamine, minerale și o mulțime de fitonutrienți și alți antioxidanți puternici. Acest ingredient se foloseste inclusiv în scopuri medicinale.

  56,44 lei
 • Curcuma BIO 200g PURASANA

  Curcuma BIO 200gr PURASANA

  Pulberea de turmeric este folosită drept condiment în bucătărie, pentru colorarea preparatelor și pentru a da culoare amestecurilor de condimente. Pulberea de turmeric are o aromă minunată, lemnoasă, și este folosită de  mii de ani, prima dată pe post de colorant, apoi cu scop medicinal șiculinar.

  40,54 lei

Tabel Lista

Seteaza descrescator

4 Articol(e)

Pudre Organice

Pudrele organice si naturale, sunt o sursă bogată de proteine ​​vegetale. Sunt ușor de digerat și lipsite de alergen (deci nu există gluten, lactoză sau soia). Sunt produse fără căldură sau substanțe chimice, proteina lor oferă o sursă vegetariană și vegană.