PRODUSE BIO

Tabel Lista

Seteaza descrescator

3 Articol(e)

 • CAFEA VERDE cu CARDAMOM BIO 18dz SONNENTOR

  CAFEA VERDE cu CARDAMOM BIO 18dz SONNENTOR

  Cafeaua Verde este preparată din boabe de cafea proaspete neprăjite, provenite de la fermeri proprii. Bucurați-vă de gustul unic a cafelei verzi, neprocesate, după exerciții de întreținere, după efort fizic sau după o masă luată. Cultivate una lângă cealaltă în Nicaragua, cardamomul și boabele de cafea verde oferă un companion excepțional!
  18,38 lei
 • CAFEA VERDE cu MENTA BIO 18dz SONNENTOR

  CAFEA VERDE cu MENTA BIO 18dz SONNENTOR

  Cafeaua Verde este preparată din boabe de cafea proaspete neprăjite, provenite de la fermeri proprii. Bucurați-vă de gustul unic a cafelei verzi, neprocesate, după exerciții de întreținere, după efort fizic sau după o masă luată.Gustul revigorant de mentă combinat cu aroma proaspătă a boabelor de cafea verde din Nicaragua.
  18,38 lei
 • ENERGIZANT BIO ENERGY BIO 250ml BIOTTA

  ENERGIZANT BIO ENERGY BIO 250ml BIOTTA

  Biotta Bio Energy este băutura energizantă care combate oboseala fizică și psihică, sprijinind performanțele zilnice! Cafeina din guarana și ceaiul mate nu are efecte neplăcute asupra stomacului, ca în cazul cafele
  16,80 lei

Tabel Lista

Seteaza descrescator

3 Articol(e)

FarmacieBio cu PRODUSE BIO

 Produsele etichetate Bio au în compoziţia lor ingrediente obţinute fără aditivi chimici sau sintetici (conservanţi, hormoni, pesticide, antibiotice, coloranţi alimentari) care nu au fost supuse unor procese chimice şi nu au la baza lor organisme modificate genetic.