PRODUSE BIO

Tabel Lista

Seteaza descrescator

6 Articol(e)

 • Moringa BIO 200g PURASANA

  Moringa BIO 200g PURASANA

  Această plantă ce poate fi considerată un aliment complet, conține cantităti mari de proteine, toți cei opt aminoacizi esențiali, o gamă largă de vitamine, minerale și o mulțime de fitonutrienți și alți antioxidanți puternici. Acest ingredient se foloseste inclusiv în scopuri medicinale.

  63,96 lei
 • Curcuma BIO 200g PURASANA

  Curcuma BIO 200g PURASANA

  Pulberea de turmeric este folosită drept condiment în bucătărie, pentru colorarea preparatelor și pentru a da culoare amestecurilor de condimente. Pulberea de turmeric are o aromă minunată, lemnoasă, și este folosită de  mii de ani, prima dată pe post de colorant, apoi cu scop medicinal șiculinar.

  46,11 lei
 • Himasala 500g PURASANA

  Himasala 500g PURASANA

  Sarea de Himalaya își datorează culoarea frumoasă și delicată oxidului de fier. Fiind în întregime naturală, culoarea poate varia ușor de la un lot la altul, fără ca proprietățile produsului să fie modificate. Sarea este obținută prin metode mecanice tradiționale de extragere din rocă, în minele din regiunea munților Himalaya.

  58,01 lei
 • Iarba de Grau pulbere 200g ECO PURASANA

  Iarba de Grau pulbere 200g ECO PURASANA

  Iarba de grâu este o sursă de fibre, proteine, vitamine, minerale și clorofilă. Vitamina E și C, contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ, iar acidul folic contribuie la funcționarea fiziologică normală

  56,90 lei
 • Boabe de Cacao intregi 200g ECO

  Boabe de Cacao intregi 200g ECO

  Boabele de cacao au un gust ușor amar, dar se combină perfectă când sunt amestecate cu fructe proaspete sau uscate, nuci sau semințe, cereale, iaurt, salate de fructe, piureuri sau deserturi. Penițele de cacao ar trebui să fie luate în moderație și nu înainte de somn. O dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante

  39,51 lei
 • Spirulina pulbere 200g ECO PURASANA

  Spirulina pulbere 200g ECO PURASANA

  O dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante. Consumul zilnic recomandat nu trebuie să fie depășită. Acest superaliment nu este un substitut pentru o dietă echilibrată și variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

  65,40 lei

Tabel Lista

Seteaza descrescator

6 Articol(e)

FarmacieBio cu PRODUSE BIO

 Produsele etichetate Bio au în compoziţia lor ingrediente obţinute fără aditivi chimici sau sintetici (conservanţi, hormoni, pesticide, antibiotice, coloranţi alimentari) care nu au fost supuse unor procese chimice şi nu au la baza lor organisme modificate genetic.