Snacks si Chipsuri Bio

Tabel Lista

Seteaza descrescator

6 Articol(e)

 • Mix Cu Energie Hai La Fitness 150 gr Solaris

  Mix Cu Energie Hai La Fitness 150 gr Solaris

  Am pregatit o gustare sanatoasa si energizanta potrivita pentru momentele cand faci efort si doresti rezultate pe masura.
  15,26 lei
 • Fulgi din 4 Cereale 350gr Niavis

  Fulgi din 4 Cereale 350gr Niavis

  Amestecul realizat din cereale cu valoare nutritiva deosebita contine fulgi de ovaz, fulgi de grau, fulgi de orz si fulgi de secara. Fulgii sunt obtinuti printr-un proces de fabricatie care nu altereaza calitatile naturale ale boabelor de cereale.
  11,45 lei
 • Fructe de Goji BIO 125gr Niavis

  Fructe de Goji BIO 125gr Niavis

  Goji, micutul fruct de culoare rosie, renumit in intreaga lume, datorita beneficiilor sale extraordinare pentru sanatate este originar din Himalaya si dateaza din anii 800 iHr. Legenda spune, ca in timpul dinastiei chineze Tang, pe dealurile din Himalaya exista o fantana, in care ani la randul cadeau fructele mici de culoare rosie ale acestui arbust. Localnicii care beau apa din acea fantana erau renumiti in toata regiunea pentru vitalitatea si energia lor. Aceste bobite miraculoase au fost descoprite intamplator de catre unul din membrii dinastiei, pe nume Tai Zong in secolul al VII lea. De atunci, aceste fructe dulci-amarui au devenit celebre si considerate un adevarat izvor de sanatate.
  26,46 lei
 • Chipsuri de Cocos BIO 125gr Niavis

  Chipsuri de Cocos BIO 125gr Niavis

  Chipsurile RAW din nucă de cocos, sunt obtinute din partea albă a nucii de cocos. Pentru a crea chipsurile din nucă de cocos, pulpa este deshidratata, uscata la soare timp de 48 de ore după care este zdrobita in fulgi. Chipsurile de cocos RAW reprezintă o modalitate naturală de a vă bucura de un desert dulce si sanatos.
  11,87 lei
 • Cipsuri De Nuca De Cocos 250g COCOFINA

  Cipsuri De Nuca De Cocos 250g COCOFINA

   Avantaje:

  • Textura crocanta si gust de alune.
  • Produs vegan.
  • 100% organic.
  32,70 lei
 • Grisine Faina Integrala Cu Seminte Chia Si Faina De Quinoa 100Gr Solaris

  Grisine Faina Integrala Cu Seminte Chia Si Faina De Quinoa 100Gr Solaris

  Grisinele si Covrigeii Solaris au fost produsi dupa o reteta speciala, fara afanatori pentru faina si fara aditivi sau conservanti. Gustul este in intregime natural. Au o valoare nutritiva superioara covrigeilor si grisinelor produse din faina alba sau din faina tratata cu afanatori/amelioratori
  4,36 lei

Tabel Lista

Seteaza descrescator

6 Articol(e)

Snacks si Chipsuri Bio