Diuretice naturale

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-36 of 56

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Nettle Leaf Extract Vegan x 60 cps. Solgar

  Nettle Leaf Extract Vegan x 60 cps. Solgar

  Urzica are proprietăți diuretice moderate, fiind utilizată în mod tradițional ca sursă de fier. Este utilă în cadrul programelor de detoxifiere, împotriva retenției de lichide, artritei, rinitei alergice sau anemiei.
  128,18 lei
 • Hypertonic 200Ml Hypericum

  Hypertonic 200Ml Hypericum

  Acțiune tonică Fortifiantă
  30,94 lei
 • Hyper-Diab 60Cps Hypericum

  Hyper-Diab 60Cps Hypericum

  Acțiune hipoglicemiantă Hipotensivă Hipocolesterolemiantă Depurativă Antiseptică Antimicotică Vitaminizantă Mineralizantă Diuretică Antispastică
  35,97 lei
 • Hyper Reum 60Cps Hypericum

  Hyper Reum 60Cps Hypericum

  Acțiune antiinflamatoare Analgezică Diuretică Detoxifiantă Antimicrobiană Aiaforetică și febrifugă
  35,97 lei
 • Hyper Pros 60Cps Hypericum

  Hyper Pros 60Cps Hypericum

  Acțiune bacteriostatică Antiinflamatoare Diuretică Detoxifiantă și antispastică
  35,97 lei
 • Hyper Helm 60Cps Hypericum

  Hyper Helm 60Cps Hypericum

  Acțiune antihelmintică Antispastică Sedativă Cicatrizantă Antiseptică și diuretică
  35,97 lei
 • Hyper Gas 60Cps Hypericum

  Hyper Gas 60Cps Hypericum

  Acțiune alcalinizantă Calmantă Cicatrizantă Carminativă Diuretică Antispastica
  35,97 lei
 • Hyper Diar 60Cps Hypericum

  Hyper Diar 60Cps Hypericum

  Acțiune astringentă Diuretică Antibacteriană Antiinflamatoare Calmantă Hipotensivă Cicatrizantă
  35,97 lei
 • Hyper Diab Forte 60Cps Hypericum

  Hyper Diab Forte 60Cps Hypericum

  Acțiune hipoglicemiantă Hipotensivă Hipocolesterolemiantă Depurativă Antiseptică Antimicotică Vitaminizantă Mineralizantă Diuretică Antispastică
  35,97 lei
 • Hyper Apetit 60Cps Hypericum

  Hyper Apetit 60Cps Hypericum

  Acțiune diuretică Coleretic-colagogă Antiinflamatoare Calmantă
  35,97 lei
 • Hipocolesterolemiant 60Cps Hypericum

  Hipocolesterolemiant 60Cps Hypericum

  Acțiune hipocolesterolemiantă Hipotensivă Antiinflamatoare Astringentă Diuretică Depurativă
  35,97 lei
 • Flori De Fan 100Gr Hypericum

  Flori De Fan 100Gr Hypericum

  Stimulează circulația periferică Favorizează eliminarea toxinelor și a excesului de apă și acid uric din organism Contribuie la inducerea unei stări de relaxare și facilitează calmarea stărilor de nervozitate Ajută la obținerea unui somn liniștit și odihnitor Acțiune tonifiantă Calmantă Sedativă Cicatrizantă Dezinfectantă Antiinflamatoare Diuretică Depurativă
  6,54 lei
 • Flori De Fan 20Dz Hypericum

  Flori De Fan 20Dz Hypericum

  Stimulează circulația periferică Favorizează eliminarea toxinelor și a excesului de apă și acid uric din organism Contribuie la inducerea unei stări de relaxare și facilitează calmarea stărilor de nervozitate Ajută la obținerea unui somn liniștit și odihnitor Acțiune tonifiantă Calmantă Sedativă Cicatrizantă Dezinfectantă Antiinflamatoare Diuretică Depurativă
  6,54 lei
 • Antialergic 60Cps Hypericum

  Antialergic 60Cps Hypericum

  Proprietăți antiinflamatoare Diuretice Depurative Anticongestionante Febrifuge Calmante
  35,97 lei
 • Ierburile Vietii 20Dz Hypericum

  Ierburile Vietii 20Dz Hypericum

  Tonic si calmant Depurativ Detoxifiant Diuretic Vitaminizant si mineralizant
  6,54 lei
 • Osul-Iepurelui 80Gr Hypericum

  Osul-Iepurelui 80Gr Hypericum

  Stimulează eliminarea toxinelor din organism Ajută la calmarea inflamațiilor Acțiune diuretică Antiseptică Depurativă Hemostatică
  7,63 lei
 • Plop Negru 40Gr Hypericum

  Plop Negru 40Gr Hypericum

  Analgezica si antiinflamatoare Antibacterian Antipiretica Antispastica Depurativa Diuretica Vermifuga
  9,81 lei
 • Folic Acid 800??g x 100 tab. Solgar

  Folic Acid 800μg x 100 tab. Solgar

  Folatul, acidul folic sau metilfolatul, lucrează împreună cu vitamina B12 și vitamina C pentru utilizarea proteinelor, având un rol esențial în formarea hemulului, proteina purtătoare de fier din hemoglobină, fapt pentru care se consideră că acidul folic este implicat în formarea celulelor roșii din sânge. O parte din acidul folic este produs de bacteriile intestinale. Acidul folic este esențial pe durata sarcinii, pentru a preveni defectele de tub neural ale fetusului în dezvoltare.
  42,73 lei
 • Devil's Claw Vegan x 100 cps. Solgar

  Devil's Claw Vegan x 100 cps. Solgar

  Harpagophytum procumbens are un efect antiinflamator, analgezic și diuretic, ce ajută la eliminarea acidului uric. Este util în caz de osteoartrită, artrită reumatoidă, gută și reumatism general.
  102,57 lei
 • Dandelion Vegan x 100 cps. Solgar

  Dandelion Vegan x 100 cps. Solgar

  Cercetările indică faptul că extractul de păpădie poate fi benefic ca tonic al ficatului și vezicii biliare. Păpădia este de asemenea un eficient tonic digestiv și diuretic natural.
  87,96 lei
 • Chelated Copper x 100 tab. Solgar

  Chelated Copper x 100 tab. Solgar

  Cuprul se regăsește în toate țesuturile organismului. Contribuie la formarea hemoglobinei și a celulelor roșii prin facilitarea absorbției fierului și asistă la conversia unui aminoacid în pigmentul închis ce colorează părul și pielea. O cantitate ridicată de molibden, zinc sau sulf în alimentație are un efect contrar față de cel al cuprului, afectând în sens negativ absorbția acestuia.
  57,33 lei
 • Salicilol Natural 60Cpr HOFIGAL

  Salicilol Natural 60Cpr HOFIGAL

  Protejeaza mucoasele tractului gastrointestinal, sustine sanatatea respiratiei si a cailor respiratorii (naso-faringiene si traheo-bronsice) in perioadele reci ale anului, contribuie la calmarea tusei, la fluidificarea secretiilor bronsice si faringiene; Combate starile febrile, ajuta la scaderea temperaturii ridicate a corpului ca reactie a organismului de reducere a consecintelor negative ale unor contaminanti virali, bacterieni, toxine; Sustine sanatatea inimii si a vaselor de sange, impiedicand agregarea plachetara (diminueaza vascozitatea sanguina si reduce riscul de formare a cheagurilor de sange) - solutie naturala eficienta de combatere a aparitiei unor tulburari cardiovasculare grave; Sprijina sanatatea musculara, are un efect calmant si relaxant asupra muschilor, combate orice disconfort muscular (contracturi si crampe Eficient in efortul fizic sustinut, inlatura febra musculara ce apare in caz de efort fizic prelungit; Ajuta la functionarea normala si mobilitatea articulatiilor prin atenuarea disconfortului provocat la nivel articular; Exercita actiune decongestiva in tulburari functionale ale tractului uro-genital si in disconfortul provocat de crampele menstruale; Are efect calmant si sedativ in starile de neliniste psihomotorie, actiune tonica a organismului si asigura o stare generala de bine.
  19,77 lei
 • Gemoderivat Muguri Salcie 30 Monodoze HOFIGAL

  Gemoderivat Muguri Salcie 30 Monodoze HOFIGAL

  Produs cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru sustinerea functionarii normale a sistemului nervos central. Asigura ameliorarea unor tulburari functionale neurovegetative insotite de stari de neliniste si stres, emotivitate, tulburari cardiace pe fond nervos, tulburari nervoase de origine sexuala; Imbunatateste calitatea somnului, ajuta la inducerea unui somn odihnitor si confera organismului o stare de liniste si calm; Are influenta pozitiva in starile anemice prin cresterea productiei de globule rosii.
  15,25 lei
 • Gemoderivat Plop Negru 30 Monodoze HOFIGAL

  Gemoderivat Plop Negru 30 Monodoze HOFIGAL

  Produs cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante bioactive in suplimentarea dietei pentru imbunatatirea circulatiei sangelui in arterele membrelor inferioare; Asigura normalizarea valorilor gamma-globulinelor, beta-lipoproteinelor si ale acidului uric; Contribuie la fluidizarea circulației sangelui; Cctiune favorabila asupra aparatului osteoarticular, a aparatului respirator si a cailor urinare.
  15,25 lei
 • Gemoderivat Sanger 30 Monodoze HOFIGAL

  Gemoderivat Sanger 30 Monodoze HOFIGAL

  Produs cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular; Efecte benefice asupra vaselor de sange; Fluidifica circulația sangelui; Favorizeaza corectarea metabolismului lipidic si lipoproteic; Stimuleaza celulele hepatice Kupfer, macrofagele, mastocitele si plasmocitele maduvei osoase; Regleaza functiile glandei tiroide.
  15,25 lei
 • Gemoderivat Ienupar 30 Monodoze HOFIGAL

  Gemoderivat Ienupar 30 Monodoze HOFIGAL

  Produs cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru corectarea nivelului de albumina serica, reducerea valorilor crescute ale colesterolului, ale glucozei si ureei din sange; Contribuie la normalizarea valorii colesterolului din sange, sustine sanatatea sistemului vascular; Stimuleaza functionalitatea aparatului urinar prin cresterea diurezei si normalizarea echilibrului osmotic; Sustine normalizarea glicemiei, ajuta la eliminarea acidului uric din organism, protejeaza sanatatea articulatiilor.
  15,25 lei
 • Gemoderivat Frasin 30 Monodoze HOFIGAL

  Gemoderivat Frasin 30 Monodoze HOFIGAL

  Produs natural cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru sustinerea sanatatii articulatiilor si imbunatatirea functiilor hepato-biliare; Intervine favorabil in disfunctii metabolice (nivel crescut de uree si acid uric in sange cu depuneri de cristale de urati la nivelul articulatiior, in tulburari ale catabolismului nucleoproteinelor, valori ridicate ale colesterolului sanguin), exces ponderal cu retentie de apa in organism, episoadele dureroase la nivel muscular si osteo-articular, celulita; Influenta pozitiva in tulburari functionale de la nivelul retinei de cauze diverse; Are efect tonic antisenescent.
  15,25 lei
 • Gemoderivat Artar 30 Monodoze HOFIGAL

  Gemoderivat Artar 30 Monodoze HOFIGAL

  Actiune benefica asupra colecistului, modificarea compozitiei bilei si reducerea precipitarii sarurilor biliare evitand formarea de calculi biliari; Influenta pozitiva asupra metabolismului glucidic, contribuind la normalizarea nivelului de zahar din sange; Prin stimularea metabolismului lipidic si lipoprotidic protejeaza vasele arteriale; Este drenor al substantelor toxice - deseuri rezultate din activitati metabolice.
  15,25 lei
 • Ventrilica 60Cps Hypericum

  Ventrilica 60Cps Hypericum

  Adjuvant în afecțiuni hepato-biliare- prin îmbunătățirea digestiei și eliminarea bilei Menținerea sănătății aparatului respirator Diuretic Ajută la eliminarea excesului de lichide din corp Reduce riscul apariției unor sângerări.
  35,97 lei
 • Splinuta 30Gr Hypericum

  Splinuta 30Gr Hypericum

  Stimulează diureza Facilitează eliminarea toxinelor și a excesului de lichide din organism Grăbește cicatrizarea mucoaselor lezate și reduce sângerările Acțiune diuretică, antiseptică, astringentă, expectorantă, colagogă, hemostatică, cicatrizantă și calmantă.
  5,45 lei
 • Sirop Merisor 250Ml (Am.Sticla) Hypericum

  Sirop Merisor 250Ml (Am.Sticla) Hypericum

  Acțiune depurativă Diuretică Vitaminizantă Antibacteriană Antiinflamatoare Antiseptică
  19,62 lei
 • Verde Ceai 30Cps Pro Natura

  Verde Ceai 30Cps Pro Natura

  Tonic, excitant, diuretic, hipolipemiant. Efectul extractului din frunze de ceai verde este determinat de componentele sale principale: teobromina si teofilina, cunoscute pentru proprietatile lor tonice, excitante si diuretice. Faciliteaza eliminarea la nivel renal a apei, fiind un foarte bun adjuvant in tratamentul curelor de slabire. De asemenea are un rol important in eliminarea grasimilor. Fiind un foarte bun tonic, dar si diuretic si hipolipemiant, produsul Ceai Verde este ideal in tratamentul curelor de slabire.
  16,27 lei
 • Verde Ceai 200Cps Pro Natura

  Verde Ceai 200Cps Pro Natura

  Tonic, excitant, diuretic, hipolipemiant. Efectul extractului din frunze de ceai verde este determinat de componentele sale principale: teobromina si teofilina, cunoscute pentru proprietatile lor tonice, excitante si diuretice. Faciliteaza eliminarea la nivel renal a apei, fiind un foarte bun adjuvant in tratamentul curelor de slabire. De asemenea are un rol important in eliminarea grasimilor. Fiind un foarte bun tonic, dar si diuretic si hipolipemiant, produsul Ceai Verde este ideal in tratamentul curelor de slabire.
  55,09 lei
 • Trei Frati Patati 60Cps Pro Natura

  Trei Frati Patati 60Cps Pro Natura

  Diuretic Antiinflamator si antialergic, Broncholitic si coleretic.
  10,12 lei
 • Flora Derm 30Cps Pro Natura

  Flora Derm 30Cps Pro Natura

  Antiacneic Antimicrobian Diuretic Trofic la nivelul fanerelor
  17,53 lei
 • Cozi De Cirese 30Cps Pro Natura

  Cozi De Cirese 30Cps Pro Natura

  Tratamentul afectiunilor cailor urinare, renale (de tip infectios, microlitiaza), meteorism, afectiuni inflamatorii la nivel intestinal Cozile de cirese au un bun efect diuretic favorizand eliminarea surplusului de apa si a microcalculilor Reduce aparitia edemelor, senzatia de „picioare umflate” si ajuta la detoxifierea organismului Contribuie la mentinerea unei siluete armonioase Creste rezistenta aparatului uro-genital fata de factori infectiosi Diuretic, remineralizant,antiinflamator Cozile de cirese contin saruri de potasiu, saponine, flavonoide, tanin
  8,00 lei

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-36 of 56

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Diuretice Bio si Naturale

Diureza reprezinta una dintre cele mai importante functii ale rinichilor, favorizand mentinerea unei cantitati optime de apa in corp care sa contina un nivel potrivit de substante organice si minerale. Alterarea functiei diuretice poate avea efecte negative asupra sanatatii organismului.

Beneficii:

 • stimuleaza diureza
 • favorizeaza detoxifierea organismului
 • este indicat in tulburarile de eliminare a urinei
 • este benefic in cazul afectiunilor de la nivelul richilor
 • favorizeaza o buna functionare a proceselor renale
 • combate calculii renali
 • combate retentia de apa in organism
 • are proprietati antibacteriene si antimicrobiene
 • pastreaza sanatatea tractului urinar