Termeni si conditii

Termeni si conditii – FarmacieBio.ro

 IDENTIFICAREA COMERCIANTULUI

Acest site este intretinut si administrat de SC AG Trompy Trading SRL. proprietarul site-ului www.farmaciebio.ro

 

Date de contact:

SC AG Trompy Trading SRL  are sediul in str.Aleea lunguteltul nr 6, sect 2 Bucuresti Email:  vanzari@farmaciebio.ro

Tel: 0727.080.900

Registrul Comertului J40/5430/2014,

CUI: RO 33135128

IBAN RO20INGB0000999904348091 deschis la ING BANK


DREPTURI DE MARCA

Numele FarmacieBio.ro si logo-ul FarmacieBio.ro sunt marci inregistrate de catre SC Ag Trompy Trading SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie  de la SC Ag Trompy Trading SRL. constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.


 DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului farmaciebio.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date - este proprietatea FarmacieBio.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Ag Trompy Trading SRL.a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: contact@farmaciebio.ro

 


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, AG Tromopy Trading, cu sediul in Bucuresti, str.Aleea Lunguletul, nr. 6, jud. Bucuresti, numar de ordine in Registrul Comertului J40/5430/2014, Cod unic de identificare RO33135128, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul famaciebio.ro  va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, IP) sa intre in baza de date a societatii S.C. AG Trompy Trading SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat aceste date in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. AG Trompy Trading SRL este informarea clientului privind situatia contului sau a comenzilor, transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. AG Trompy Trading SRL., efectuarea de statistici interne,  fara alte obligatii din partea S.C. AG Trompy Trading SRL.

S.C. AG Trompy Trading SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. AG Trompy Trading SRL va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. S.C. AG Trompy Trading SRL. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Terţii care au acces la datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere pe  mail-ul  contact@farmaciebio.ro ,in care specifacti daca doriti ca datele sa fie sterse definitiv sau dezabonare de la newsletter sa nu mai primiti oferte si promotii.Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


POLITICA PREȚURILOR

S.C. AG Trompy Trading SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sunt noi, în ambalajul original al producătorului și sunt însoțite de factură fiscală în momentul livrării daca aceasta este solicitata la finalizarea comenzi, daca nu o va primi in format electronic. Disponibilitatea produselor prezentată pe site-ul nostru se actualizează în timp real, însă există posibilitatea să intervină erori ale softului sau modificări în ceea ce privește disponibilitatea produselor la furnizor, de aceea ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile problematice. Vom încerca întotdeauna soluționarea acestor situații în mod amiabil și benefic pentru clienții noștri.

Preturile sunt actualizate zilnic și includ TVA-ul aferent. 

In ciuda eforturilor noastre, avand in vedere numarul mare de produse existente pe site, unele produse pot avea preturi incorecte, afisate in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera ca pret final, pretul acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari.

Pentru produsele cu disponibilitatea "in stoc furnizor",FarmacieBio.ro nu poate garanta pretul. Disponibilitatea este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.


LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

 Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

 Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

 Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul produsului cumparat. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala , adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

 Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

SC AG Trompy Trading SRL prin siteul pe care il detine www.farmaciebio.ro  nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul farmaciebio.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. SC AG Trompy Trading SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele farmaciebio.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

SC AG Trompy Trading SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC AG Trompy Trading SRL, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC AG Trompy Trading SRL are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Firma SC AG Trompy Trading SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC AG Trompy Trading SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, creea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SC AG Trompy Trading SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.