Transport

Livrarea comenzilor

FarmacieBio.ro percepe o taxa de transport fixa indiferent de zona in care va aflati : 13.90 lei

  • Livrarea este GRATUITA prin curier pentru comenzi cu valoarea totala a produselor mai mare de 250 Lei
  • FarmacieBio.ro va calculzeaza si va arata pe ultima pagina lansarii comenzii, care este pretul de livrare prin curier : 13.90 Lei
  • Daca sunteti din Bucuresti , aveti posibilitatea sa le ridicati de la sediu, fara sa mai platiti transport.


Livrarea comenzii de catre curier se va face in 24-48 ore (in zile lucratoare) in orice localitate din Romania.
Comanda va fi procesata si predata de noi catre curier in aceeasi zi sau, maxim, in urmatoarea zi lucratoare de la primirea comenzii,in functie de situatia stocurilor sau ora la care comanda dvs. a fost inregistrata, dupa ce veti primi telefonul de confirmare si validare a comenzilor.
Exista situatii in care produsl comandat de dvs. sa nu mai fie pe stoc nici la noi si nici in depozitul producatorului. Veti primi telefon in care veti fi anuntati, inainte sa dam drumu livrari.

Orice intarziere va fi anuntata de operatorii nostri.
Livrarea la adresa mentionata de dvs. se va efectua intre orele 9-17 (L-V) sau 9 - 14 (S). Pentru ca expedierea sa se realizeze in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii, va recomandam sa alegeti o adresa de livrare unde avem siguranta ca veti fi gasit pentru livrarea produselor intre orele 9-17, in zilele din timpul saptamanii, sau 9-14, daca doriti livrarea sambata.
In pagina cu informatii despre expediere va fi afisata adresa de livrare si adresa de facturare, aceleasi cu cele declarate la inregistrarea ca utilizator al acestui site. Aveti optiunea de a schimba oricand aceste adrese la care se poate face livrarea sau facturarea produselor.